5e Siep Gedenkdag (14/4/2020).

In het jaar dat de prachtige gestreepte kater Siep ziek werd, heb ik niet veel beschreven. Alles wat ik terug kon vinden staat onderaan in het citaat. In april 2015 merkten we dat het helemaal niet goed ging met Siep. Hoewel hij oorspronkelijk niet van ons was, namen we hem mee naar de dierenarts. En na diverse dagen van lijden, een abces behandelen en afwachten, werd er gekeken naar zijn nierfunctie. Siep was ongeveer 16 jaar, een echte senior kat dus. Wat wij eigenlijk al meteen dachten bleek waar te zijn. Siep had bizar hoge waarden en we hebben hem meteen uit zijn lijden verlost.

In zijn laatste week was Siep een hoopje ellende.

Siep was dus eigenlijk niet van ons. Zijn eigenaar had hem ooit uit het asiel gehaald. Op een gegeven moment mocht Siep bij andere mensen binnen, maar zij gingen regelmatig op reis. En dan werd er niets voor hem geregeld, maar uit zichzelf kwam hij bij ons logeren. Uiteindelijk bleef hij bij ons wonen. Siep was gek op aandacht en op snacks.

Een knuffelmoment met Siep in 2014.

Siep is volgens zijn oorspronkelijke baasje geboren op 6 januari 1999. Op 14 april 2015 moest ik hem laten inslapen vanwege nierfalen. Dat was erg verdrietig, tot op het laatst toe kon ik met hem knuffelen, het was zo’n ontzettende lieverd. Nu ligt Siep begraven bij Rinus, Luukie en Moortje.

Oorspronkelijke blog van 13/6/2015.

Gepubliceerd door Jenny

Houdt van katten, dierentuinen bezoeken, fotograferen en filmen.

Eén opmerking over '5e Siep Gedenkdag (14/4/2020).'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: