Over mij.

Hallo, ik ben Jenny, geboren op 7 augustus 1991. Van jongs af aan heb ik veel hobby’s gehad. Dat is nu nog zeker niet veranderd. Wat begon met dierenplaatjes plakken en af en toe met het gezin naar de dierentuin, groeide uit tot iets wat mijn leven veranderde. Als mijn gezondheid het toe liet ging ik elke week 2 keer op pad, momenteel heb ik een abonnement op Diergaarde Blijdorp, Artis, Beekse Bergen, Ouwehands Dierenpark, Burgers’ Zoo en Apenheul. Eerdere jaren had ik een midweekpas voor Dierenpark Amersfoort en in 2013 en 2019 een abonnement op Dierenrijk.

Ik houd veel van baby’s en peuters. Helaas lukte het niet om (met een Wajong uitkering en een jobcoach) op een kleinschalig kinderdagverblijf te blijven werken. Wel mag ik daar nog altijd als vrijwilliger komen, eenmaal per week. Eerst heb ik nog via de WSW op een beschutte werkplaats geprobeerd te werken als schoonmaker. Ook dit lukte niet. Mijn problemen zijn dusdanig groot dat ik nu voor 100 % ben afgekeurd. Ondanks dat kreeg ik in 2015 opnieuw een zware depressie en angststoornissen. Het heeft jarenlang geduurd om mijzelf op de rit te krijgen.

Het evenwicht blijft wankel. Ook in mijn liefhebberijen loop ik zeer regelmatig vast. In de hoop in deze tijd (corona-tijd) toch weer meer te gaan bloggen, heb ik een nieuwe website gestart. Ik blog al sinds 2006, maar het gaat niet altijd even makkelijk. Want er zijn zoveel dingen die ik leuk vind! Om minder verstrikt te raken in social media verslaving en eetverslaving, is een blog een hulpmiddel. Daarnaast ben ik nog wel druk bezig met het maken van video’s voor mijn Youtube kanaal (Jenny van Klei.)

Ik wil u, of jou, als lezer, bedanken voor de interesse en een lieve groet van mij.

Wat ik wil delen op deze website.

Mijn liefde voor (onze) katten.

Voor nu en altijd.

Mijn favoriete momenten en dieren in diverse dierentuinen.

Al meer dan 10 jaar mijn hoby.

Mijn creativiteit.

Die ik op zoveel manieren uit.

Ook op papier.

Kom mee genieten van al mijn hobby’s.


%d bloggers liken dit: